Sporočila za javnost


Javna tribuna v Kamniku

Gibanje za ohranitev javnega zdravstva vabi na javno tribuno z naslovom: »USTAVIMO PRIVATIZACIJO ZDRAVSTVENIH DOMOV IN BOLNIŠNIC! Bo interes posameznikov po večjih dobičkih prevagal zdravstvene interese ljudi?«

22. marec 2007|Uredništvo


Okrogla miza v Domžalah

Gibanje za ohranitev in izboljšanje javnega zdravstva v sodelovanju s poslanko Cvetko Zalokar Oražem organizira okroglo mizo z naslovom "OHRANIMO JAVNO ZDRAVSTVO"

26. februar 2007|Uredništvo


Okrogla miza v Slovenskih Konjicah

Gibanje za ohranitev in izboljšanje javnega zdravstva organizira v Slovenskih Konjicah okroglo mizo "OHRANIMO JAVNO ZDRAVSTVO"

22. februar 2007|Uredništvo


Javna tribuna v Ljubljani

Gibanje za ohranitev in izboljšanje javnega zdravstva in Zveza društev upokojencev Slovenije vabita meščanke in meščane Ljubljane in zainteresirano javnost na javno tribuno "OHRANIMO IN IZBOLJŠAJMO JAVNO ZDRAVSTVO"

22. februar 2007|Uredništvo


Pripombe na Zakon o koncesijah za izvajanje javne službe v zdravstveni in lekarniški dejavnosti in o svobodnih zdravnikih specialistih

Gibanje za ohranitev javnega zdravstva protestira zaradi kratkega, le 12- dnevnega roka za razpravo o Zakonu!

17. januar 2007|Uredništvo


Izjava ob razgrnjenem Zakonu o koncesijah za izvajanje javne službe v zdravstveni in lekarniški dejavnosti in o svobodnih zdravnikih specialistih

Kolegij Gibanja ugotavlja, da je Ministrstvo za zdravje posredovalo v javno razpravo Zakon o koncesijah za izvajanje javne službe v zdravstveni in lekarniški dejavnosti in o svobodnih zdravnikih specialistih ( v nad. :Zakon).

10. januar 2007|Kolegij Gibanja za ohranitev javnega zdravstva


Izjava za javnost

Interpelacija proti ministru za zdravje po pričakovanju ni prinesla rešitev, ki jih Gibanje za ohranitev javnega zdravstva, ki združuje že preko 50.000 državljanov in državljank, upravičeno zahteva od oblasti.

18. december 2006|Odbor Gibanja za ohranitev javnega zdravstva


Javno vprašanje ministru za zdravje Andreju Bručanu glede podeljevanja koncesij 19. 11. 2006

Gibanje za ohranitev javnega zdravstva ugotavlja, da je minister za zdravje Andrej Bručan v ponedeljek, 19. 11. 2006, spet podelil veliko število koncesij. Iz njegovih izjav je očitno, da je teh koncesij okoli 50, vse pa so bile očitno podeljene na zelo nenavaden način.

11. december 2006|Kolegij odbora Gibanja


Vabilo na javno razširjeno sejo

Kolegij Odbora Gibanja za ohranitev javnega zdravstva vabi članice in člane in vse simpatizerke in simpatizerje na JAVNO RAZŠIRJENO SEJO ODBORA GIBANJA ZA OHRANITEV JAVNEGA ZDRAVSTVA

9. december 2006|kolegij Odbora gibanja


Javni poziv ministru za zdravje

Kolegij Gibanja za ohranitev javnega zdravstva je pred tednom dni opozoril, da namerava zdravstvena oblast ob novembrskem razpisu programov ZZZS prenesti v doslej največjem enkratnem obsegu dosedanje delo javnih zdravstvenih zavodov na zasebnike-koncesionarje.

20. oktober 2006|Kolegij gibanja za ohranitev javnega zdravstva


Sporočila za javnost od 21 do 30 (vseh: 35)1234

<