Novice


Voščilo

Prijetne praznike, sreče, zdravja, zadovoljstva in uspehov v prihajajočem letu 2015 voščimo vsem članicam in članom ter somišljenikom na skupni poti pri varovanju človekovih pravic in vrednot ter iskanju rešitev za lepši in prijaznejši jutri.

24. december 2014|Nevenka Lekše


Prošnja za donacijo dela dohodnine

Vsak državljan RS lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če tega ne stori, se njegova dohodnina vrne v Proračun RS. Naprošamo vas, da svojo dohodnino namenite Združenju za državljanski nadzor zdravstvenega varstva.

14. december 2014|ZaNas


Prošnja za donacijo dela dohodnine

Smo v obdobju, ko se davkoplačevalci lahko odločimo, da del dohodnine namenimo društvom, humanitarnim organizacijam, sindikatom... Prosimo vas, da nas s svojo donacijo dela dohodnine finančno podprete in s tem omogočite naše nadaljnje delovanje za solidaren,javen, pravičen in vsem dostopen zdravstveni sistem.

6. december 2013|ZaNas


Vabilo na tiskovno konferenco 25.9.2013

Združenje za državljanski nadzor zdravstvenega varstva ZaNas, vas vljudno vabi na tiskovno konferenco, na kateri bodo predstavljena stališča do razmer v slovenskem zdravstvu in stališčih Združenja ZaNas do predloga Zakona o zdravstveni dejavnosti.

23. september 2013|ZaNas


Vabilo na tiskovno konferenco 29.8.2013

Združenje ZaNas je pozvalo ministra za zdravje, da takoj vzpostavi ukrepe in pogoje za finačno vzdržnost zdravstvene blagajne in s tem omogoči nemoteno delovanje zdravtvenih zavodov, kar pomeni, da bo prebivalcem omogočen dostop do zdravstvenih storitev. O javnem pismu je Združenje ZaNas seznanilo tudi predsednico Vlade RS, DZ in ESS, o njegovi vsebini pa bosta na tiskovni konferenci spregovorili predsednica Nevenka Lekše in podpredsednica mag.Dunja Obersnel Kveder, dr.med.spec.ginek.

29. avgust 2013|ZaNas


ZaNas ima novo spletno stran

Ker je bila stara stran že res stara, smo se odločili, da malce osvežimo podobo in posodobimo delovanje. V bližnji prihodnosti pa bomo dodali še nekaj dokumentov iz našega arhiva ter tudi vse druge manjkajoče vsebine, ki so ostale neobjavljene.

2. julij 2013|ZaNas


Vabilo na zbor članov

Na podlagi 16. in 28. člena Pravil Združenja za državljanski nadzor zdravstvenega varstva Za Nas vas vljudno vabim na Zbor članov Združenja Za Nas, ki bo v ponedeljek, 1. julija 2013 ob 16. uri v Ljubljani, Dalmatinova 4 v Domu sindikatov v v sejni sobi KSJS 17/2.nadstropje.

25. junij 2013|Nevenka Lekše


Vabilo na Zbor članov Združenja ZaNas

Na podlagi 16. in 28. člena Pravil Združenja za državljanski nadzor zdravstvenega varstva ZaNas vas vljudno vabim na Zbor članov Združenja ZaNas, ki bo v torek, 1. junija 2010 ob 16. uri v Ljubljani, v Jakopičevi dvorani Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, Miklošičeva 24.

22. maj 2010|ZaNas


Ustanovljeno Združenje za državljanski nadzor zdravstvenega varstva

Po dveh letih in pol je dozorela odločitev, da bo Gibanje veliko lažje uresničilo cilje in pričakovanja skoraj 80 000 podpisnikov, če bo svoje delovanje civilne družbe izvajalo kot pravna oseba.

2. april 2009|ZaNas<