O teh straneh

Uredniška politika

Uredništvo spletnih strani si pridržuje pravico, da popravi oziroma odstrani komentarje, ki:
• podpihujejo rasno, narodnostno ali drugo nestrpnost,
• so žaljivi,
• vsebujejo neprimerne besede,
• so napisani nejasno ali dvoumno


O podatkih in vsebinah

Vse vsebine, ki so objavljene na tem spletnem mestu, so avtorsko delo. Če je vsebina pridobljena iz drugih virov, je to jasno označeno.

Pri vseh vsebinah je naveden avtor. Če so zraven objavljene tudi slike, smo jih prejeli s strani avtorja, na katerega tako prelagamo odgovornost za spoštovanje avtorskih pravic.

Dovoljeno je kopiranje dela ali celotne vsebine s tega spletnega mesta, vendar morate obvezno kot vir navesti našo stran.

Na našem spletnem mestu so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh drugih straneh ne odgovarjamo, saj niso del tega spletnega mesta. Če smatrate, da so povezave sporne, nas o tem obvestite.


O delovanju strani

Nikakor ne moremo zagotoviti, da bodo vse strani in vsebine vedno dostopne, zato tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi vam jo nedostopnost strani lahko povzročila.
Poleg tega si pridržujemo pravico, da strani spreminjamo po lastnih željah in potrebah, brez kakršnih koli vnaprejšnjih obvestil ali utemeljevanja naših razlogov.


Število glasov podpore

Objavljeno število glasov podpore je manjše od dejanskega števila prispelih glasov, saj mora uredništvo pred vnosom preveriti vse glasove podpore, ki so bili poslani v papirnati obliki.


Kontakt

Uredništvo

Tehnična podpora


Avtorji

Zasnova: ID3

Oblikovanje: Miran Pratnekar

Izvedba: PsilonVeč o varovanju zasebnosti in piškotkih Zadnja sprememba: 11. julij 2013 ob 0:56


<