Komisija za medicinsko etiko poziv Iniciative slovenskih zdravnikov ocenjuje kot neetičen

Komisija Republike Slovenije za medicinsko etiko je podalo stališče do zahteve »Iniciative slovenskih zdravnikov« o takojšnjem prenehanju cepljenja otrok proti covidu-19, ki ga objavljamo v nadaljevanju.


Preberite celotno objavo na:
https://www.gov.si/novice/2021-11-24-komisija-za-medicinsko-etiko-poziv-iniciative-slovenskih-zdravnikov-ocenjuje-kot-neeticen/24. november 2021|MZZ|Iz medijev|Agencijske novice

Se strinjate? Se ne strinjate? Bi radi kaj dodali?

Želite o zgoraj napisanem obvestiti svoje prijatelje ali znance? Uporabite gumbe za širjenje vsebin po socialnih omrežjih (gumbi so na levi strani nad in pod menijem)!

Vsako vaše mnenje je dobrodošlo - napišite ga!

Zadnje objave


Tudi v barvah za tatuje se lahko skrivajo nevarne snovi
12.8.2022, V sodelovanju z Uradom Republike Slovenije za kemikalije smo pripravili nekaj koristnih nasvetov za vse, ki razmišljajo o tetovažah ali trajnem ličenju.

Izzivi za dvig kakovosti podatkov čakalnih seznamov in smer rešitve
5.8.2022, Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan, vršiteljica dolžnosti generalnega direktorja Direktorata za digitalizacijo v zdravstvu dr. Alenka Kolar in vršitelj dolžnosti direktorja Urada...

Sprejem za predstavnike nujne medicinske pomoči
4.8.2022, Minister Danijel Bešič Loredan je danes, 4. avgusta 2022, sprejel predstavnike nujne medicinske pomoči, ki so sodelovali v intervenciji ob obsežnem požaru na Krasu konec julija.

Cepivo za opičje koze bo na voljo tudi v Sloveniji
4.8.2022, Svetovna zdravstvena organizacija (angleško World Health Organisation – WHO) je konec julija 2022 razglasila, da opičje koze predstavljajo nevarnost na področju javnega zdravja mednarodnega...

Ministrstvo za zdravje bo spodbudilo črpanje evropskih sredstev za investicije
2.8.2022, Največji problem letošnjega proračuna Ministrstva za zdravje predstavlja prenizek odstotek realiziranih sredstev za investicije z naslova evropskih sredstev.


<