Svet za nacionalno varnost sprejel ukrepe za zajezitev širjenja koronavirusa

V Sloveniji imamo trenutno potrjenih 23 pozitivnih primerov okužb s koronavirusom. Vsi bolniki se počutijo dobro. Minister Šabeder je predstavil ukrepe za zajezitev širjenja koronavirusa, ki jih je na današnji seji sprejel Svet za nacionalno varnost. Vzpostavljen je bil tudi klicni center v pomoč prebivalcem pri iskanju informacij v zvezi s koronavirusom.


Preberite celotno objavo na:
https://www.gov.si/novice/2020-03-09-svet-za-nacionalno-varnost-sprejel-ukrepe-za-zajezitev-sirjenja-koronavirusa/




Se strinjate? Se ne strinjate? Bi radi kaj dodali?

Želite o zgoraj napisanem obvestiti svoje prijatelje ali znance? Uporabite gumbe za širjenje vsebin po socialnih omrežjih (gumbi so na levi strani nad in pod menijem)!

Vsako vaše mnenje je dobrodošlo - napišite ga!

Zadnje objave


Predsednik vlade dr. Robert Golob z župani o popoplavni sanaciji
15.4.2024, Predsednik vlade dr. Robert Golob se je danes sestal z županjo občine Črna na Koroškem, in župani občin Ravne na Koroškem, Ljubno in Luče, ter z njimi spregovoril o poteku popoplavne sanacije.

Vojaški muzej Slovenske vojske odprl razstavo General Maister in boji za slovensko severno mejo
15.4.2024, V sredo, 10. aprila, je v mariborski kadetnici potekalo odprtje razstave z naslovom General Maister in boji za slovensko severno mejo, avtorja kustosa mag. Gregorja Kastelica.

Juvan: Zdravstvene težave, ki izvirajo iz ročnega premeščanja bremen, so resen problem
15.4.2024, Ministrstvo je izvedlo konferenco Zagotavljanje varnosti in zdravja pri ročnem premeščanju bremen, v sklopu katere je predstavilo Pravilnik o zagotavljanju varnosti in zdravja delavcev pri ročnem...

Mednarodna nagrada za Mobilne heroje
15.4.2024, Mobilni heroji so prejemniki nagrade WSIS 2024 (World Summit on the Information Society). Med projekti, ki širijo etične dimenzije informacijske družbe, so bili v tej kategoriji poleg Mobilnih...

Moten dostop do spletnih storitev Uprave RS za javna plačila
15.4.2024, V sredo, 17. aprila 2024 bo moten dostop do spletnih storitev Uprave RS za javna plačila (UJP).


<