Rešujejo tuja življenja in pri tem tvegajo svoje

Medijska poročila s kriznih žarišč se pogosto končajo s statistiko poškodovanih in žrtev. Skoraj nikoli ne izvemo, kaj se zgodi pozneje. Kdo poskrbi za ranjene? Ali razmere dopuščajo uspešno okrevanje bolnikov?


Rešujejo tuja življenja in pri tem tvegajo svoje

Preberite celoten članek na:
http://www.rtvslo.si/zdravje/novice/resujejo-tuja-zivljenja-in-pri-tem-tvegajo-svoje/497440




Se strinjate? Se ne strinjate? Bi radi kaj dodali?

Želite o zgoraj napisanem obvestiti svoje prijatelje ali znance? Uporabite gumbe za širjenje vsebin po socialnih omrežjih (gumbi so na levi strani nad in pod menijem)!

Vsako vaše mnenje je dobrodošlo - napišite ga!

Zadnje objave


Letalstvo Slovenske vojske se je preoblikovalo
9.5.2024, V Vojašnici Jerneja Molana v Cerkljah ob Krki je potekala slovesnost ob ustanovitvi 15. brigade vojaškega letalstva in zračne obrambe ter 9. bataljona zračne obrambe.

Odločitve s 102. seje vlade s področja kmetijstva, gozdarstva in prehrane
9.5.2024, Vlada je na 102. seji obravnavala in sprejela pet točk s področja Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Mladinsko delo kot poslanstvo za vzgojo novih generacij
9.5.2024, Urad Republike Slovenije za mladino, Mladinska mreža MaMa, Mladinski svet Slovenije in MOVIT, Nacionalna agencija EU programov Erasmus+: Mladina ter Evropska solidarnostna enota ob današnjem dnevu...

Strokovno srečanje Finančne uprave s predstavniki »Big 4«
9.5.2024, Generalni direktor Finančne uprave Peter Grum je skupaj s sodelavci sprejel predstavnike tako imenovane Big 4. Gre za štiri največje računovodske in svetovalne firme na svetu, znane po...

Podpora volivcev za vložitev novele Kazenskega zakonika
9.5.2024, Zbiranje podpisov volivcev za podporo pobudi za vložitev Predloga zakona o spremembi Kazenskega zakonika bo potekalo od 10. maja do 8. julija 2024.


<