Starš, okužen z ošpicami, na ljubljansko pediatrijo pripeljal otroka na pregled

Na pediatrično kliniko v Ljubljani je svojega otroka spremljal eden izmed staršev, ki je bil takrat prenašalec bolezni ošpic.


Starš, okužen z ošpicami, na ljubljansko pediatrijo pripeljal otroka na pregled

Preberite celoten članek na:
http://www.rtvslo.si/zdravje/novice/stars-okuzen-z-ospicami-na-ljubljansko-pediatrijo-pripeljal-otroka-na-pregled/442442
Se strinjate? Se ne strinjate? Bi radi kaj dodali?

Želite o zgoraj napisanem obvestiti svoje prijatelje ali znance? Uporabite gumbe za širjenje vsebin po socialnih omrežjih (gumbi so na levi strani nad in pod menijem)!

Vsako vaše mnenje je dobrodošlo - napišite ga!

Zadnje objave


Na mariborski kardiologiji uspešno izvedli zahtevno nekirurško vstavitev aortne zaklopke
15.10.2018, V mariborskem UKC-ju so uspešno opravili prvi dve nekirurški vstavitvi aortne zaklopke, s čimer se pridružujejo Ljubljani, kjer ta poseg izvajajo že nekaj časa.

Živčec Kalanovi dosodili še 10.000 evrov odpravnine
15.10.2018, Nekdanji predsednici Zdravniške zbornice Slovenije Gordani Živčec Kalan bo zbornica morala plačati še dobrih 10. 000 evrov odpravnine, je odločilo sodišče.

Konec neke dobe? Francozi pozivajo k prepovedi solarijev.
14.10.2018, Francoska agencija za prehrano, okoljsko in poklicno zdravje ter varnost (Anses) je pozvala vlado, naj prepove luči za sončenje in solarije, saj dokazano povečujejo tveganje za kožnega raka.

Zaradi pomanjkanja medicinskih sester sistem deluje na požrtvovalnosti
13.10.2018, V slovenskih bolnišnicah je zaradi pomanjkanja medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov čedalje več težav.

Kriminalisti preiskujejo domnevno korupcijo pri nabavi žilnih opornic
11.10.2018, Kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) zaradi domnevne korupcije v zdravstvu preiskujejo deset ljudi in dve pravni osebi, nikogar od teh pa niso pridržali.


<