Ministrstvo za zdravje obljublja boljše razmere v družinski medicini

Potem ko so mariborski, gorenjski in brežiški zdravniki ministrstvo za zdravje opozorili na nevzdržno stanje v družinski medicini, ministrstvo obljublja več denarja za primarno zdravstveno raven.


Ministrstvo za zdravje obljublja boljše razmere v družinski medicini

Preberite celoten članek na:
http://www.rtvslo.si/zdravje/novice/ministrstvo-za-zdravje-obljublja-boljse-razmere-v-druzinski-medicini/474859




Se strinjate? Se ne strinjate? Bi radi kaj dodali?

Želite o zgoraj napisanem obvestiti svoje prijatelje ali znance? Uporabite gumbe za širjenje vsebin po socialnih omrežjih (gumbi so na levi strani nad in pod menijem)!

Vsako vaše mnenje je dobrodošlo - napišite ga!

Zadnje objave


Minister Šarec: »Nobena država ne more sama učinkovito reševati globalnih in varnostnih izzivov.«
25.4.2024, Minister za obrambo Marjan Šarec se je v Budimpešti udeležil ministrskega srečanja Pobude za obrambno sodelovanje držav Srednje Evrope (Central Europe Defence Cooperation – CEDC).

Ministrica Čalušić s kmetijskimi organizacijami pregledala preostale protestne zahteve
25.4.2024, Ministrica Mateja Čalušić se je danes sestala s predstavniki kmetijskih organizacij, s katerimi je pregledala dokument, ki vsebuje preostale protestne zahteve slovenskih kmetov. Gre za...

Visoko patogena aviarna influenca potrjena pri labodu grbcu v Prekmurju
25.4.2024, Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR) rejce perutnine in ptic v ujetništvu obvešča, da je bila pri labodu grbcu v Prekmurju potrjena visoko patogena aviarna influenca.

25. april - dan ekološkega dolga za Slovenijo
25.4.2024, To je datum, ki označuje trenutek, ko smo Slovenci porabili že vse vire in ekosistemske storitve, ki jih lahko Zemlja obnovi v enem letu. To pomeni, da bomo Slovenci več kot osem mesecev do konca...

Minister Mesec: 40 let dela je dovolj
25.4.2024, Vlada se je včeraj seznanila z izhodišči za pripravo sprememb na področju pokojninskega in invalidskega zavarovanja in potrdila podlage za začetek usklajevanj s socialnimi partnerji.


<