Genski test lahko napove, ali bo kemoterapija sploh koristila

Okoli 70 odstotkov žensk, ki zbolijo za najpogostejšo obliko raka dojk, na podlagi genskega testa ne bi potrebovalo kemoterapije, je razkrila ameriška študija.


Genski test lahko napove, ali bo kemoterapija sploh koristila

Preberite celoten članek na:
http://www.rtvslo.si/zdravje/novice/genski-test-lahko-napove-ali-bo-kemoterapija-sploh-koristila/457008
Se strinjate? Se ne strinjate? Bi radi kaj dodali?

Želite o zgoraj napisanem obvestiti svoje prijatelje ali znance? Uporabite gumbe za širjenje vsebin po socialnih omrežjih (gumbi so na levi strani nad in pod menijem)!

Vsako vaše mnenje je dobrodošlo - napišite ga!

Zadnje objave


Trilar: Tigraste komarje nespametno gojimo sami, v naravnem okolju jih ni
21.9.2018, Relativno vlažno in toplo poletje, ki se zavleče daleč v september, je kot naročeno, da se komarji močno namnožijo.

Evropska kartica: Ne moremo sklepati, da bomo v tujini uživali enake pravice kot doma
20.9.2018, Za nami je glavna poletna turistična sezona, torej čas, ko jo tudi prebivalci Slovenije najraje mahnemo čez mejo.

Prednostna področja za skrajševanje čakalnih vrst niso prava?
20.9.2018, Prednostna področja za skrajšanje čakalnih dob, v katera bo ZZZS letos usmeril presežna sredstva, niso prava, niso tista obolenja, ki dejansko najbolj bremenijo naše prebivalstvo, ugotavlja v

Pričakovanja v zvezi s prehranskimi dopolnili so prevelika
19.9.2018, " Temeljena razlika med zdravili je v namenu. Zdravilo je za zdravljenje, prehransko dopolnilo je za dopolnjevanje ," je glede prevelikih pričakovanj pri prehranskih dopolnilih opozoril farmacevt

Demenca se širi, pomembno je hitro prepoznavanje
19.9.2018, Zaradi starajoče se družbe po svetu število obolelih za demenco hitro narašča. Vsake tri sekunde zanjo zboli en človek.


<